Szünetmentes Keringetés
Fatüzelésű kazánokhoz, napkollektorokhoz

 
Vissza

Felhasználási feltételek

A szunetmenteskazanhoz.hu weboldal (a továbbiakban: a weboldal) üzemeltetője kijelenti, hogy az itt található anyagok szerzői jogával rendelkezik. A közölt anyagok szellemi terméknek minősülnek és azok elektronikus vagy egyéb formában való sokszorosítása, másolása csak a weboldal üzemeltetőjének írásos engedélyével lehetséges.

A weboldal üzemeltetője kijelenti, hogy a birtokába került személyes adatokat (pl: email-cím) harmadik személynek nem adja át. A weboldal üzemeltetője által küldött időszakos hírlevelekről az online felületen illetve emalben is le lehet iratkozni.

A weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található online kalkulátor használatára visszavezethető számítási hibákból, tervezési hibákból eredő esetleges károkért. A kalkulátor szándékosan a legrosszabb esetre tervez, így a kapott eredmények nagyobb teljesítmény (ill. áthidalási idő) kritériumokat is lefednek.

A weboldal látogatói (Felhasználók) a fentieket a kalkulátor űrlapon erre a célra elhelyezett jelölőnégyzet megjelölésével tudomásul veszik és elfogadják.